• Bram Bakker

  Bram Bakker

  Psychiater Bram Bakker debuteerde in 2003 met ‘te gek om los te lopen’, een boek met kritische verhalen over de psychiatrie. Sindsdien volgden nieuwe titels met grote regelmaat.

  Naast boeken publiceert Bram columns en levert bijdragen voor zeer uiteenlopende media als Vrij Nederland, Psychologie Magazine, Volkskrant en VIVA.

Over Bram Bakker

Bram Bakker studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit en specialiseerde zich vervolgens tot psychiater. Hij promoveerde in 2000 met een promotieonderzoek naar de behandeling van paniekstoornis met pillen of praten.

Bakker werkte op verschillende plekken variërend van polikliniek tot gesloten opnameafdeling - bij de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Amsterdam, het landelijk centrum eetstoornissen en de GGZ. Van 2009 tot 2011 werkte hij als psychiater en medisch directeur voor SolutionS, de eerste particuliere verslavingskliniek in Nederland. Bram richt zich in zijn huidige werk op diagnostiek en behandeladviezen en helpt topsporters met psychiatrische problemen.

In 2003 debuteerde Bram als schrijver met “Te gek om los te lopen”, een boek met kritische verhalen over de psychiatrie. Sindsdien volgen nieuwe titels met grote regelmaat, soms met een andere auteur samen. Zoals “Runningtherapie”. Naast boeken publiceert Bram al jaren columns en levert hij bijdragen voor zeer uiteenlopende media.

Publicaties

 • Direct hulp bij seksverslaving

  Direct hulp bij seksverslaving

  We merken in onze praktijken dat cliënten soms heel veel baat hebben bij extra informatie. Met alle moderne media is het nog steeds knap lastig om van bijvoorbeeld seksverslaving te weten te komen wat er aan onderzoek bestaat.

  Bekijk boek

Contact

Direct hulp bij
In2-Focus B.V.
Orteliuslaan 21
3528 BA Utrecht
E-mail info@directhulpbij.nl
KVK: 302663180000
BTW: NL821013919B01

Auteurs

Direct hulp bij - Copyright 2012