Over ons

Eboeken waar je wat mee kunt

Direct Hulp Bij geeft eboeken uit waar je echt wat mee kunt. Dat komt omdat ze stuk voor stuk geschreven zijn door psychiaters, psychologen en therapeuten in nauwe samenspraak met ervaringsdeskundige collega's.

Er op tijd bij zijn

In ons werk komen we veel mensen tegen die eigenlijk net te laat om hulp vragen. Mensen die zo veel makkelijker, rijker en sneller door bepaalde processen in hun leven hadden gekund als ze maar even met iemand van gedachten hadden kunnen wisselen. Tegelijkertijd is het heel begrijpelijk dat je niet bij elk wissewasje naar een therapeut stapt. Vandaar dat we eboeken zijn gaan schrijven over thema’s waarbij je in veel gevallen goed jezelf kunt helpen. Uiteindelijk zijn het twee soorten boeken geworden: e-zelfhulpboeken en informatieboeken.

E-zelfhulpboeken

Voor onze e-zelfhulpboeken schrijft de psycholoog een eigen methode uit, opgedaan in zijn of haar eigen praktijk met elementen van verschillende bestaande technieken, methoden en theorieën. Wat je leest is dus ontstaan in de praktijk; vandaar dat de eboeken veel mensen ook écht goed helpen.

Informatieboeken

We merken in onze praktijken dat cliënten soms heel veel baat hebben bij extra informatie. Met alle moderne media is het nog steeds knap lastig om van bijvoorbeeld seksverslaving te weten te komen wat er aan onderzoek bestaat. Informatie, op een goede, toegankelijke manier bij elkaar gebracht.

Succes!

De eboeken zijn echte hulpboeken, bedoeld om mee aan de slag te gaan. Want net zoals op de praktijk bij een psycholoog of therapeut: jij gaat zélf het werk moeten doen. We hopen dat je veel aan de eboeken hebt en horen heel graag terug wat je er aan hebt gehad.

Blijf op de hoogte

  • Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe publicaties.

    Aanmelden

In samenwerking met

Onze auteurs

Contact

Direct hulp bij
In2-Focus B.V.
Orteliuslaan 21
3528 BA Utrecht
E-mail info@directhulpbij.nl
KVK: 302663180000
BTW: NL821013919B01

Auteurs

Direct hulp bij - Copyright 2012